Over ons

Onder de naam Den Dolaard worden heel het jaar (in alle seizoenen) e-ducatieve staptochten met ezels georganiseerd, zowel voor individuen (jong en oud) als voor groepen. Met deze tochten hopen we geld te verzamelen zodat we kunnen starten met de renovatie van een gedeelte van de boerderij aan de Zwartaardeweg in Booienhoven (Zoutleeuw). Met deze renovatie willen we een kleinschalig alternatief Gasthof oprichten waar iedereen die vorm wil geven aan zijn eigen bestaan, welkom is voor korte of langere tijd. Den Dolaard kan dus beschouwd worden als een manier van crowdfunding: door in te tekenen op een tocht en hiervoor te betalen, draag je bij aan een project met een grote maatschappelijke betekenis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den Dolaard is het initiatief van Jan Nijs, zelfstandig filosoof met jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen en groepen.

Staptochten voor individuen en groepen worden steeds onder begeleiding georganiseerd en op afspraak (0479 – 45 23 36 of info@dendolaard.be). Voor meer praktische informatie, zie de condities en tarieven (onder de pagina E-ducatieve Tochten).

Den Dolaard doet hierbij een beroep op een pool van vrijwilligers. Voel jij je aangesproken om als vrijwilliger mee op stap te gaan? Stel je dan kandidaat door een mail met korte motivatie te verzenden naar info@dendolaard.be.