Ezelfeest op 20 oktober n.a.v. 5 jaar Den Dolaard

Begonnen in mei 2013 als 1-mansfilopraktijk, groeide Den Dolaard op 5 jaar tijd uit tot een eigenzinnige en ondertussen alom gekende plek én breed gedragen experimentele ezelbeweging in de Getevallei, een uniek uitgestrekt, open en eeuwenoud mysterieus rivierenlandschap in de provincie Vlaams-Brabant (voorheen deel van het feodale Hertogdom Vlaams-Brabant). Tijd dus om ons jubileum uitgebreid te vieren …  en de stap te zetten naar een heuse Vereniging voor Natuur, Dier en Welzijn.

Wij nodigen u en de uwen dan ook graag uit op om op 20 oktober (niet voor niets op de Dag van de Trage Weg!) mee te komen feesten op onze ezelboerderij, want u voelt nu reeds veel sympathie voor wat wij doen en/of u kwam de voorbije periode wandelen of trekken met onze ezels (of overweegt dit in de toekomst eens te doen), en maakt zo de uitbouw van onze werking mee mogelijk. Verschijnen met ezelsoren om het hoofd zal op prijs worden gesteld … Een ezelfeest gaat immers terug tot het middeleeuwse ‘Gekkenfeest‘ of Asinaria Festa, dat o.a. aansluit bij de Grieks-Romeinse Saturnalia. Uit al deze praktijken ontstond het carnaval, een omkeringsritueel, waarin maatschappelijke rollen worden omgedraaid en normen over gewenst gedrag worden opgeschort…

Alle drank en eten aan democratische prijzen. Vrije bijdrage t.v.v. de vzw-werking.

Meer info over het programma vind je hier.
Graag vooraf inschrijven via dit formulier.
Als je niet kan deelnemen aan het ezelfeest, maar wel lid van de vzw wil worden, dan kan je hier je gegevens achterlaten.