TWEEDAAGSE TREKTOCHT

Wat mag je je hierbij voorstellen?

Een volledig uitgewerkte zwerftocht langs knooppunten, waarbij jullie bagage door de ezel(s) wordt gedragen. Voor jullie vertrekken, krijgen jullie alle nodige uitleg. Tent, slaapzakken, eten en reservekledij worden over het pakzadel verdeeld. En voor je het weet, gaan jullie aan het dolen …

Je brengt de dag door op het zachte ritme van deze ongelooflijk sterke onevenhoevigen die op heel diverse ondergrond grip weten te houden. Langzaam val je uit je gedachten de wijde wereld in. Je zintuigen gaan op den duur helemaal open staan. Je trekt als volleerde nomaden doorheen een uniek cultuurhistorisch landschap. Kinderen kunnen wanneer ze willen, uitrusten op de ezel(s). Je zintuigen staan open, in directe perceptie bij wat zich aandient.

Je overnacht onderweg in een tent op een unieke locatie (waar je vuur kan maken om je avondmaal klaar te maken), terwijl de ezels naast jullie over jullie waken. Op vraag kan je ook overnachten in een rustig gelegen groene b&b die wij voor je reserveren. Den Dolaard beschikt in de Getevallei over een uitgebreid netwerk van attractieve kampeer – en verblijfsmogelijkheden, in een natuurlijke omgeving en/of op historische locatie.

Wij zorgen voor een uitgebreid ontbijt de ochtend van de tweede dag.

Verder in de prijs begrepen: een mooi uitgegeven weerbestendige wandelkaart van de Getevallei; deze kaart bevat beknopte uitleg over bezienswaardigheden en het landschap onderweg. Onze begeleider helpt jullie op weg, zorgt voor een graasplaats voor de ezel(s) en biedt waar nodig ten allen tijde ondersteuning.

Ervaar zelf hoe ongenaakbaar en tijdloos zo’n trektocht kan zijn ! ! !

Ideaal om alleen te doen, met je partner, je zoon/dochter, kleinkind, je gezin, een goeie vriend, …

Voor en na ben je niet meer dezelfde … Solvitur ambulando … Het lost zich immers vanzelf op …

DENK NIET NA – BOEK NU AL EENĀ  VAKANTIE-TOCHT via mail !